Relax stockholm helkroppsmassage stockholm

Relax stockholm helkroppsmassage stockholm Vi är ett litet hotell spa i Stockholm där du kan koppla av och njuta av ett lyxmoment i en avkopplande miljö med utsikt över paradiset, bort från all stress i vårt. Relaxen ingår. Nordiskt bad: Bada växelvis mellan bastu och 16° C pool. Badrock, tofflor och handdukar finns att låna. Skeppsbron 12 30 Stockholm. AXELSONS SPA I STOCKHOLM. Axelsons SPA tillhandahåller SPA behandlingar i Stockholm. Prova våra populära behandlingar inom sshproxy-project.org massageeller  Saknas: relax. Spa- och wellnesscenter i Stockholm: Se omdömen och bilder för spa- och wellnesscenter i Stockholm, Sverige på Gamla Stan Thai Massage Let's Relax.

Luxury Spa

Relax stockholm helkroppsmassage stockholm En person klassisk massage 60 minuter. Lyx Fresh SPA 75 min, 1pers 1. Nu erbjuder vi privatlektioner för er som i lugn och ro tillsammans med vår kursledare vill gå igenom olika övningar, speciellt anpassade för just din kropp.

Kuren börjar med en välgörande bodyscrub som stimulerar blodcirkulation, avlägsnar döda hudceller och banar väg för resten av kuren. Sök tid Fot SPA massage - Zonterapi 30 min ,00 kr Mer info En härlig exklusiv fot spa massage med aroma olja och helande zonterapi som ökar blodcirkulation i dina fötter.

Spaavdelningar på Stockholm Sparadiset Södermalm och tillsammans med de tända ljusen gör att du genast kommer i stämning för spa, relax och allt därtill. Helkroppsmassage som följs av 1h i egen spa-avdelning med bubbelpool. Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, jacuzzis, fantastiska spabehandlingar och stora relaxmöjligheter. Relaxen ingår. Nordiskt bad: Bada växelvis mellan bastu och 16° C pool. Badrock, tofflor och handdukar finns att låna. Skeppsbron 12 30 Stockholm.

Luxury Spa Reisen

Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga. Spa- och wellnesscenter i Stockholm: Se omdömen och bilder för spa- och wellnesscenter i Stockholm, Sverige på Gamla Stan Thai Massage Let's Relax.

Vi är ett litet hotell spa i Stockholm där du kan koppla av och njuta av ett lyxmoment i en avkopplande miljö med utsikt över paradiset, bort från all stress i vårt.

AXELSONS SPA I STOCKHOLM. Axelsons SPA tillhandahåller SPA behandlingar i Stockholm. Prova våra populära behandlingar inom sshproxy-project.org massageeller  Saknas: relax. Spa & massage i spännande miljö - välkommen till Sparadisets anläggningar.

Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, jacuzzis, fantastiska spabehandlingar och stora relaxmöjligheter.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

relax stockholm helkroppsmassage stockholm